ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Κολοκοτρώνη 21, 564 30
Μονή Λαζαριστών / Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 589140 - 141 - 143
Fax: +30 2310 600123
e-mail: info@arteditions.gr
 
  Συμμετοχή του ΚΜΣΤ στην 7η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου   
     

Συμμετοχή του ΚΜΣΤ στην 7η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου

10.000 τ.μ., 500 εκδότες από 24 χώρες, χιλιάδες βιβλία για όλες τις προτιμήσεις, 151 συγγραφείς, μια θεματική έκθεση αφιερωμένη στην αρχαιότητα και το παρόν, μια ευφάνταστη Παιδική Γωνιά, δύο καινοτομίες (Γωνιά για τους Εφήβους και Gourmet αποδράσεις) και μία τιμώμενη χώρα, την Κίνα, είναι η «ταυτότητα» της φετινής διοργάνωσης.
Για μία ακόμη χρονιά η Θεσσαλονίκη γίνεται επίκεντρο για τον κόσμο του βιβλίου. Η 7η ΔΕΒΘ παίρνει τη σκυτάλη της πόλης για τέσσερις ημέρες (από την Πέμπτη 22 Απριλίου έως την Κυριακή 25 Απριλίου) δίνοντας την ευκαιρία σε επαγγελματίες, συγγραφείς και αναγνώστες κάθε ηλικίας να συναντηθούν, ν’ ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις, να ανακαλύψουν νέες, ακόμη πιο γοητευτικές πτυχές της σύγχρονης εκδοτικής πραγματικότητας.
Στην 7η ΔΕΒΘ συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι εκδότες, βιβλιοπώλες, λογοτεχνικοί πράκτορες, βιβλιοθηκονόμοι, τυπογραφικές εταιρείες, δημόσιοι φορείς και πνευματικά ιδρύματα, πιστοποιώντας τον επαγγελματικό χαρακτήρα της.
Αντίστοιχα, οι δεκάδες οργανωμένες εκδηλώσεις με λογοτεχνικές παρουσιάσεις, στρογγυλές τράπεζες, εκπαιδευτικές ημερίδες, επαγγελματικές συναντήσεις, σεμινάρια, εικαστικές προτάσεις, προβολές οπτικοακουστικού υλικού, συνθέτουν το «παζλ» του πολιτιστικού προφίλ της Έκθεσης.
Η 7η ΔΕΒΘ φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της HELEXPO (περίπτερα 13, 15) με διοργανωτές το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ).Περισσότερα...

Εικόνες

               

©2008 ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ                               Copyright © 2008 Lizzard Active Media.